Cannonical: https://www.ardoer.com/fr/aanbiedingen-huren Href lang DE: https://www.ardoer.com/de/aanbiedingen-huren Href lang EN: https://www.ardoer.com/en/aanbiedingen-huren Href lang FR: https://www.ardoer.com/fr/aanbiedingen-huren Href lang NL: https://www.ardoer.com/nl/aanbiedingen-huren

Offres de location

Trouvez et réservez facilement vos vacances.
Camper Louer
 • Zomerweekend in 4p BoslodgeBoslodge 4p

  3

  Wije Werelt, Gelderland - Boslodge 4p

  de 405,54
  pour 381,54
  de 18 août 2017 à 21 août 2017
  De sfeervolle 4-persoons lodges in warme rode kleur zien er knus uit met hun puntdak en gezellige veranda. In de lodges vind je een complete badkamer, keuken met vaatwasser, centrale verwarming, stijlvol ingerichte woonkamer en 3 slaapkamers. De derde slaapkamer is een ruime 2-persoons bedstee.De Boslodges bieden ook buiten veel ruimte, het veld rondom de lodges is geheel autovrij en voor de kinderen is er op korte afstand een speeltuintje.De lodges zijn te boeken per week, midweek of weekend.
 • Nachtje in leuke GEURTGEURT

  1

  Wije Werelt, Gelderland - GEURT

  de 37,18
  de 28 août 2017 à 29 août 2017
  GEURT is een kleinschalige accommodatie die per nacht te huur is. GEURT is geheel vervaardigd uit hout en voorzien van dubbelglas. De ronde vorm geeft hem een knusse en warme uitstraling. GEURT is simpel ingericht. Behalve vier bedden, verlichting een kachel en een picknickbank is er niets aanwezig. Hierdoor is de vergelijking met het kamperen in een tent snel gemaakt. Dankzij de natuurlijke uitstraling en simpele inrichting blijft het echte kampeergevoel behouden. GEURT is uitermate geschikt voor trekkers die op rondreis zijn, maar ook voor de traditionele vakantieganger is een kort of lang verblijf in Geurt een prachtige ervaring.
 • Mid-week au Mer Zwinlodge 4pZwinlodge 6

  3

  Zwinhoeve, Zeeland - Zwinlodge 6

  de 354,00
  de 29 août 2017 à 1 septembre 2017
  Mid-week au Mer Zwinlodge 4p
 • De Zwerfhut XL is nog vrijVeluwse Zwerfhut XL

  1

  Wije Werelt, Gelderland - Veluwse Zwerfhut XL

  de 92,18
  de 3 septembre 2017 à 4 septembre 2017
  De Veluwse Zwerfhut XL is een sfeervolle houten accommodatie. Het idee achter deze zwerfhut is hetzelfde als van de Natuurmonumenten Zwerfhut, maar alles is net iets ruimer opgezet. De Zwerfhut biedt plaats aan 8 personen, is comfortabel, beschikt over centrale verwarming, een complete keuken en sanitair met douche en toilet. Wat vooral opvalt, is de knusse inrichting met op de begane grond een bedstee voor twee personen en boven een vide met nog eens 6 slaapplaatsen. Vanaf de vide heb je een prachtig uitzicht over de natuur. In de ruimtelijke woonkamer is een televisie en radio/cd speler aanwezig.
 • Zwerfhut van GoghZwerfhut van Gogh (2+2 p)

  3

  Wije Werelt, Gelderland - Zwerfhut van Gogh (2+2 p)

  de 231,54
  de 3 septembre 2017 à 6 septembre 2017
  De Zwerfhut Van Gogh is een combinatie tussen de GEURT en de Veluwse Zwerfhut. De hut heeft gedeeltelijk houten dakpannen en het andere gedeelte bestaat uit een natuurdak waarop zonnebloemen zijn ingezaaid. Ook groeit er net als bij de Veluwse Zwerfhut een boom door het dak. Verder heeft het een woonkamer met houtkachel, keuken, badkamer, bedstee met 2 slaapplaatsen en op de vide 2 extra slaapplaatsen. De Zwerfhut staat helemaal in het teken van Van Gogh met diverse leuke details en accessoires.
 • après l'été Zwinlodge 6pZwinlodge 6

  2

  Zwinhoeve, Zeeland - Zwinlodge 6

  de 176,00
  de 18 septembre 2017 à 20 septembre 2017
  Mid-week au Mer Zwinchalets
 • Mid-week au Mer- ZwinchaletZwinchalets

  4

  Zwinhoeve, Zeeland - Zwinchalets

  de 265,00
  de 25 septembre 2017 à 29 septembre 2017
  Mid-week au Mer- Zwinchalet